0
Căruţă:
0 articol - 0,00 RON
Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Informatii transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Acestea sunt: prin Curierat Rapid in maxim 48 ore, prin Posta Romana in 3-4 zile lucratoare,sau la sediul ALPIN EXPE.
Taxele de transport pentru comanda dumneavoastra vor fi calculate dupa finalizarea comenzii in functie de metoda de plata aleasa, dar si de valoarea si greutatea coletului.

Curierat rapid
Expedierea coletelor prin curierat rapid este asigurata de SC FAN CURIER SRL.
Termenul de livrarea este de maxim 48 ore. Exceptie de la aceasta regulafac sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale(inundatii, cutremur, etc.) sau cazul de forta majora (razboi, prabusire deavion, accident de masina,etc.).
Coletele expediate prin FAN CURIER sunt sigilate si asigurate pe toata durata transportului, pana la livrare.

Posta Romana
Termenul de livrarea este de 3-4 zile lucratoare. Termenul de livrare nu este garantat, prin urmare, acesta poate varia in functie de adresa de livrare,sarbatori legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale(inundatii, cutremur, etc.) sau cazul de forta majora (razboi, prabusire deavion, accident de masina,etc.).

Coletele sunt asigurate pentru maxim 500 RON. Coletele cu valoarea mai mare de 500 RON sunt expediate prin Posta Romana doar la cererea expresa si pe raspunderea clientului.