0
Căruţă:
0 articol - 0,00 RON
Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

TERMENI ȘI CONDIȚII

            

Bine ați venit la Magazin-traduceri.ro!
Termenii și condițiile de utilizare a Magazin-traduceri.ro și a tuturor serviciilor asociate sunt descrise în acest Acord ("Acordul"). Accesarea, navigarea sau utilizarea în alt mod a site-ului indică faptul că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile. Citiți cu atenție acest acord înainte de a continua. Magazin-traduceri.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând toți termenii și condițiile acestui site.
Conform acestui Acord, serviciile de procesare a plăților pentru bunurile și serviciile achiziționate pe acest site, în funcție de tipul de metoda de plată utilizată pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor. Acești termeni sunt reglementați de legislația UE, fără a ține cont de dispozițiile privind conflictul de legi.

Magazin-traduceri.ro își rezervă dreptul de a explica această declarație în domeniul de aplicare al legii și are dreptul de a modifica această declarație în orice moment.

                         

ACCEPTARE COMANDĂ

            

Rețineți că pot exista anumite comenzi pe care nu le putem accepta și trebuie să le anulați.
Când faceți o achiziție, sunteți de acord că riscul transferurilor de pierderi de la Magazin-traduceri.ro către dvs. moment în care livrăm comanda către transportator. Veți purta toate obligațiile și riscurile aferente în timpul transportului de către terță a comenzii dvs.
Dacă nu ați primit niciun produs, vă rugăm să ne contactați și vom trimite din nou produsul pe care l-ați comandat după confirmarea unor detalii.

            

RESPONSABILITATEA CONTULUI

            

Cu excepția erorilor Magazin-traduceri.ro, sunteți responsabil pentru toate acțiunile contului dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, semnarea online a diferitelor acorduri, postarea, achiziționarea de bunuri și servicii și dezvăluirea informațiilor .

                         

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE RUTINĂ

            

Dacă descoperiți orice utilizare neautorizată a contului dvs. pentru a vă conecta la platforma Magazin-traduceri.ro sau la altă situație care poate duce la furtul sau pierderea contului dvs., vă recomandăm să ne anunțați imediat pentru procesare. Înțelegeți că orice acțiune efectuată de Magazin-traduceri.ro durează o perioadă rezonabilă de timp, iar acțiunea Magazin-traduceri.ro la solicitarea dvs. poate să nu poată preveni sau împiedica formarea sau extinderea consecințelor încălcare. Magazin-traduceri.ro nu este răspunzător dacă Magazin-traduceri.ro nu produce o eroare legală.

                         

REVISTE ȘI COMENTARII

            

Atunci când utilizați Site-ul sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord să primiți comunicări de la noi în mod electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin postarea de anunțuri pe Site sau prin celelalte servicii ale noastre. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm în mod electronic satisfac orice cerințe legale în care aceste comunicări sunt în scris. RECENZII ȘI COMENTARII Cu excepția cazului în care se prevede altfel în altă parte a acestui Acord sau pe Site, orice lucru pe care îl trimiteți sau îl postați pe Site și / sau ne furnizați, inclusiv, fără limitare, idei, know-how, tehnici, întrebări, comentarii, comentarii și sugestii (colectiv, "Submissions") este și va fi tratată ca neconfidențială și nonproprietară și vom avea dreptul de a utiliza, copia, distribui, afișa, publica, efectua, vinde, închirierea, transmiterea, adaptarea, crearea de lucrări derivate din astfel de Submissions prin orice mijloace și sub orice formă și traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea sau decompilarea acestor Submissions. Toate trimiterile vor deveni proprietatea exclusivă și exclusivă și nu vor fi returnate.