0
Căruţă:
0 articol - 0,00 RON
Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Certificate și siguranță

Magazinul nostru deține certificatul SSL, întrucât protejăm informațiile personale ale clienților noștrii. Login-ul, parola, adresa sau numărul de cont bancar sunt asigurate cu protecție strictă și nu pot fi accesate de către alte entități. Sistemul GeoTrust True BusinessID reprezintă cel mai înalt nivel de criptare a datelor personale. Nu le punem la dispoziția firmelor exterioare.

Garanție

Toate produsele noastre sunt noi, originale, le luăm direct de la producător și sunt livrate clienților noștrii cu toate însemnele și în cutia producătorului. Fiecare produs disponibil în ofertă include 24 de luni garanție din partea producătorului. Dacă în timpul utilizării observați defecte tructurale, tehnologice sau de material vă rugăm să ne anunțați imediat. Produsul reclamat, imediat după constatarea defectului, trebuie trimis la adresa: GLS ARAD (pentru magazin-traduceri.ro - retur Polonia), str. Garii nr 63 A, localitatea Vladimirescu, jud. Arad, România împreună cu formularul completat. Produsul va fi transmis de noi către un expert al mărcii respective, iar reclamația va fi soluționată în timp de 15 zile de la data primirii produsului, de către specialistul care analizează reclamația.

SECURITATE DE PLĂȚI

            

PLĂȚI CU CARD CREDIT SAU DEBIT
În prezent, acceptăm plăți prin carduri de credit Visa, MasterCard și American Express de la majoritatea locațiilor din întreaga lume. Plata prin card de credit sau card de debit este sigură, ușoară și convenabilă la site. pași pentru a proteja clienții noștri informațiile personale împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării. Utilizăm tehnologia de criptare ori de câte ori primim și transferăm informațiile dvs. personale pe site-ul nostru. Toate informațiile pe care le furnizați sunt securizate utilizând tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL). Utilizăm tehnologia SSL pentru a preveni interceptarea informațiilor dvs. și citirea acestora pe Internet. În plus, site-ul nostru este testat zilnic.

                         

SHIPPINGUL ASIGURAT

            

După procesarea și expedierea comenzii, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu privire la numerele de urmărire. folosim cele mai de încredere servicii de curierat din industrie, inclusiv UPS, FedEx și USPS, pentru a vă asigura că pachetul dvs. este livrat prompt și în siguranță. Asigurăm fiecare pachet pentru valoarea de achiziție completă până când semnătura destinatarului este livrată, astfel încât să vă bucurați de liniștea completă în timpul expedierii.