0
Căruţă:
0 articol - 0,00 RON
Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

METODĂ DE PLĂȚI

           

PLĂȚI CU CARD CREDIT SAU DEBIT

           

În prezent, acceptăm plățile prin carduri de credit Visa, MasterCard și American Express de la majoritatea locațiilor din întreaga lume. Plata prin card de credit sau card de debit este sigură, ușoară și convenabilă la site.

           

Luăm toate măsurile pentru a proteja informațiile personale ale clienților noștri împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării.
Folosim tehnologia de criptare ori de câte ori primim și transferăm informațiile dvs. personale pe site-ul nostru.
Toate informațiile pe care le furnizați sunt securizate folosind tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL). Utilizăm tehnologia SSL pentru a preveni interceptarea informațiilor dvs. și citirea acestora pe Internet. În plus, site-ul nostru este testat zilnic.

           

Notă: nu stocăm și nu examinăm cardul de credit & amp; informatii personale. Ca atare, în cazul în care apar probleme legate de tranzacția cu cartea dvs. de credit sau cu cardul de debit, vă rugăm să contactați MoneyBookers sau compania dvs. de carduri de credit pentru asistență? nu putem accepta nici o responsabilitate pentru orice probleme de plată prin card de credit sau debit card.